Jednobojni tepisi

Jednobojni tepisi se kod nas mogu poručiti u bilo kom stilu, boji ili dizajnu.

Imamo već pripremljene dizajne na našem web sajtu koje Vam možemo ponuditi.

Ali ako imate bolje rešenje možemo Vam ga odštampati na jednoj od više vrsta podloga koje uvek imamo na stanju.

Kako se biraju jednobojni tepisi?

Možda izgleda komplikovano izabrati tepih s obzirom koliko opcija se danas nudi na srpskom tržištu. Ali ne brinite, mi ćemo Vam dati par saveta kako se biraju jednobojni tepisi.

Gde god da gledate tepihe oni će se razlikovati po materijalu, boji, ceni i još mnogo toga.

Uzmite sve ove faktore u obzir, ali prvo krenite od boje.

Ako niste sigurni kako da odaberete najbolji tepih na pravom ste mestu.

Bez obzira da li Vam treba jednobojan tepih ili sa nekim uzorkom.

Pročitaj više

Ako Vam se ništa ne dopada na našem sajtu, pozovite nas i dajte nam predlog. Naši dizajneri svaku Vašu ideju mogu da prenesu na tepih.

Za početak razmislite i istražite na internetu. Krenite sa širom pretragom, pa je suzite čim Vam nešto zapadne za oko. Za dobre ideje, naš predlog je da krenete na Pinterest.

Iznenadićete se kako se uklapaju neki stilovi i boje.

Odštampajte boje ili dizajne koji Vam se dopadaju i probajte kako se uklapaju u Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Ako ne želite da rizikujete, uzmite bež boju kao prvu opciju. Trendovi dolaze i odlaze, ali to ne važi za neutralne boje. Dobijate sa njima bezvremenski osećaj koji je otporan na promene u dizajnu enterijera.

Pored bež boje, dobar izbor su još siva i braon boja. Budite bez brige jer će tepih u nekoj od ovih boja biti savršen za gotovo svaki trend uredjenja enterijera.

Tamne boje su savršene ako želite dozu luksuza. Nezamenljive su za mesta sa velikim prometom ljudi.

Od boja preporučujemo plavu, crnu, ljubičastu i tamno braon.

Topla preporuka za ulaze, hodnike i poslovne prostore.

Jednobojni tepisi po Vašoj želji. Ovo je prilika da sami dizajnirate svoj novi tepih. Tepisi za  Vaš stambeni ili poslovni prostor.
Jednobojni tepisi po Vašoj želji. Ovo je prilika da sami dizajnirate svoj novi tepih. Tepisi za  Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Svetli ili tamni jednobojni tepih?

Svetli jednobojni tepih otvara svaku prostoriju i čini je većom. Sve to je zahvaljujući sposobnosti kako prelama dnevnu ili veštačku svetlost.

Ako uredjujete kućnu kancelariju, dečiju ili spavaću sobu uvek birajte svetlije nijanse neke boje. Tako se najlakše postiže sveža i čista atmosfera.

Svetli jednobojni tepih izbegavajte u prostorijama gde boravi veliki broj ljudi, jer je na njima teže sakriti fleke I prljavštinu.

Sivi jednobojni tepih je jedan od naših favorita.

Iako spada u neutralne boje, može biti glavni u svakoj prostoriji!

Posebno što ih možemo raditi od svetlosive do tamnosive boje.

Pročitaj više

Tamnosivi jednobojan tepih je odlično rešenje da umiri dizajn pun jakih boja. Sa druge strane, svetlosivi jednobojan tepih osvežava prostoriju, čini je većom i lako se prilagodjava svakom stilu.

Ali da znate da svetlosiva i tamnosiva nisu jedine opcije. Izmedju njih postoji još puno nijansi od kojih neke imaju toplinu poput bež boje.

Te tople nijanse sive boje su savršene za domove sa jakim bojama zidova ili hrabrim dizajnom enterijera.

Da ne zaboravimo žutu boju koja ima predivnih nijansi.

Ova boja se lako uklapa u sve stilove enterijera i nudi Vam bezvremenski dizajn. Ako niste sigurni i ne želite da rizikujete, možda je neka nijansa braon boje upravo ono što tražite?

Braon tepih će uvek biti poželjan u svakoj promeni enterijera. Ako želite povratak prirodnim zemljanim tonovima, sigurno će neka nijansa braon tepiha zadovoljiti Vašu potrebu.

Ne smemo da zaboravimo jednobojne plave i crne tepihe.

Posebno za prostorije sa modernim dizajnom. Upečatljivi su i odlična su opcija za domove sa puno dece i kućnih ljubimaca.

Jednobojni tepisi su odličan početak svakog preuredjenja!

Bez obzira da li se useljavate u novi dom ili ga preuredjujete, imaćete puno više mogućnosti od onih koji žele da zadrže postojeći nameštaj ili boju zidova.

Za iskusne će uvek biti lakše da krenu od početka. Medjutim ako prvi put radite odabir tepiha, boje zidova, nameštaja i dekora može Vam napraviti puno problema.

Za svaki početak je dobro pitanje odakle početi?

Krenućemo od pretpostavke da krećete od početka i da niste još odabrali nijedan deo enterijera. Ako je tako, predlažemo Vam za početak da odaberete šemu svih boja koje ćete koristiti, zatim nameštaj i vrsta i boja poda.

I da znate, mnogo je lakše menjati neke delove nameštaja nego krečiti zidove ili menjati podove.

Pročitaj više

Zato tepih možete uvek birati na početku ili na kraju, kako mislite da Vam je lakše. Možete birati tepih u nekoj boji koja se već nalazi u Vašem domu ili se bar potrudite da su boje komplementarne.

Ako imate decu ili kućne ljubimce, vodite računa kada birate jednobojni tepih. Bićete iznenadjeni koliko Vaš i životni stil Vaših ukućana može da utiče na izbor boje tepiha.

Vodite računa da su materijal i boja otporni namrlje i da se lako održavaju.

Zato treba birati tepih koji će Vam odgovarati i o kom se nećete neprestano brinuti. Izbegvajte u ovom slučaju bež, belu ili neku svetlu neutralnu boju.

One su ipak za domaćinstva koja su mirnija.

Tamnosiva, tamnoplava, zelena su zapravo boje za aktivne porodice sa užurbanim životnim stilom.

Imajte ih na umu ako spadate u ovu kategoriju!

Jednobojni tepisi po Vašoj želji. Ovo je prilika da sami dizajnirate svoj novi tepih. Tepisi za  Vaš stambeni ili poslovni prostor.
Uparite jednobojan tepih sa bojom zidova

Pokušajte da ne podlegnete trendovima. Ako postoji boja tepiha koja Vas nervira i ne dopada Vam se, odmah je stavite na spisak šta obavezno treba izbeći.

Možda ovaj savet deluje glupo, ali je zapravo vrlo važan. Tako ćete bar suziti stil i boje koje dolaze u obzir. Bolje biti iskren prema sebi i ne gubiti vreme na stvari kojima ćete biti nezadovoljni na duže staze.

Najsigurniji način uparivanja tepiha je uskladjivanje sa bojom zidova.

Medjutim ovde postoji jedan trik za koji ljudi koji se ne bave enterijerom ne znaju. Stvar je u tome da ako krećete od zidova prvo pogledate da li je njihova nijansa boje topla ili hladna.

Tako birajte i tepih.

Uvek imajte na umu da uparivanje ide po sistemu – Topli sa toplim tonovima, a hladni sa hladnim tonovima. 

Pročitaj više

To je vrlo važan savet i tako nećete doći u situaciju da se pitate gde ste pogrešili.

Ono što je dobro kod nas je to što možemo da Vam uradimo tepih u bilo kojoj dimenziji. Mi nismo prodavnica tepiha, mi ih proizvodimo.

Još važnije, možemo da uradimo bilo koju boju ili njenu nijansu. Biće dovoljno da pogledate na internetu i date nam šifru boje koju želite.

A mi ćemo Vam napraviti tepih baš u toj boji!

Kao što smo već rekli možete da odštampate nekoliko boja kako biste stekli pravi utisak odredjene boju u Vašem prostoru. Puno saveta možete potražiti online kako uskladiti više boja.

Vrlo brzo ćete suziti boju zidova i tepiha na nekoliko boja.

Odgovor da li odabrati jednobojan tepih ili neki sa uzorkom će se vrlo brzo javiti!

Napravićemo tepih baš po Vašoj želji!

Jednobojni tepisi po Vašoj želji. Ovo je prilika da sami dizajnirate svoj novi tepih. Tepisi za  Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Ako ste zainteresovani da pronadjete savršen jednobojan tepih, zašto nekrenete od našeg web sajta. Pored jednobojnih, imamo veliki izbor drugih stilova tepiha.

Jedan deo smo prikazali na drugim stranicama našeg web sajta, ali možemo da se podredimo i Vašim zahtevima.

Bilo da je u pitanju veličina, boja ili dizajn tepiha!

 

Pročitaj više

Čak i ako nemate neku ideju biće dovoljno da našim dizajnerima pokažete par slika prostora koji želite da osvežite novim tepihom.

Svaki tepih će zagrejati bilo koji prostor i to na više načina.

Naši tepisi su mekani, deluju luksuzno i pružaju svakom podu dobru izolaciju. Ne postoji ni jedna vrsta poda koja je mekana poput dobrog tepiha.

A ni materijal koji može biti tako prijatan čak i kada su niske temperature. A zadržavanje toplote će rezultirati uštedom energije.

Uživaćete u toplom domu štedeći novac!

Stvorićete u svakom smislu topliji ambijent, koju god boju da odaberete. Naša firma Promo Logo je odlično mesto na kome ćete lako pronaći tepih koji odgovara Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Imamo više vrsta tepiha i brzo ćemo Vam dati predlog koja će vrsta tepiha biti savršena za Vas.

Nakon toga možete izabrati boju ili dizajn Vašeg novog tepiha.

Sve to traje vrlo kratko i ako nemamo veliku gužvu vrlo brzo ćete ukrasiti Vaš prostor unikatnim tepihom.

Možete ceo stan uraditi u istoj boji, ali možda želite da budete hrabri pa zašto svaka prostorija ne bi bila u drugoj boji?

U suštini, šta god zamislite kod nas je moguće!

Ako su Vam potrebni jednobojni tepisi, pozovite nas!

NALAZIMO SE

Bežanijsli zimovnik 1A
11070 Novi Beograd
Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 09h-17h

 

 

Kontaktirajte nas

info@tepihdizajn.rs

+381 11 29 60 494

+381 11 29 60 887

+381 65 8 220 220

 

Kontakt

4 + 1 =

Kontakt info

Bežanijski zimovnik 1a
11070, Novi Beograd

+381 11 29 60 494

+381 65 8 220 220

info@tepihdizajn.rs

Pratite nas